NESCAFÈ мини модел

Концепт наменет за помали канцеларии

05/25/2015

Концепт наменет за помали канцеларии

  • Истиот нуди 6 различни напитоци.
  • Поседува 3 резервоари.
  • Тежи 16 килограми.
  • Може да се користи со и без подлога.
  • Компактен е и сигурен.
  • Едноставен за ракување.
  • Брз во подготвување на напитоци.