Rheavendors

Вендинг машина за пакувани производи и ладни пијалоци.

05/31/2015

Вендинг машина за пакувани производи и ладни пијалоци.

Дизајниран за најважните потреби, одликува целосно прилагодливи полици благодарение на Flex’Spir систем кој се прилагодува во секунди прилагодување на просторот на големината на производот кој се дистрибуира.

Големиот прозорец и LED осветлување обезбедува оптимална осветлување производи.

  • 6 коцки
  • 42 капи
  • 369 производи
  • Спирална дистрибуција
  • Димензии (мм): H1830 / l895 / P860
  • Тежина: 300 кг
  • Моќ: 650 W
  • Парче чилер со фреон R404A
  • Боја: сива бисер