Контакт

Име и Презиме (задолжително)

Е-Пошта (задолжително)

Контакт телефон (задолжително)

Предмет

Вашата порака

КАКО ДО БЕСПЛАТЕН АПАРАТ ЗА КАФЕ?

Доколку поседувате деловен објект или бизнис, дозволете истиот да го опремиме со најсовремена технологија од светот на кафето за која секогаш ќе имате техничка експертиза и поддршка.

Пополнете ја формата подолу или побарајте не на

075 468-240 | 072 309-999 | contact@liocafe.mk