За нас

Лио Кафе е основано во 2006 година во Teтово се со цел поставување на нови стандарди во обезбедувањето на услуги на клиентите во вендинг бизнисот за топли напитоци. Токму затооа сме меѓу првите овластени оператори на Nestlè Professional. Денес нашата компанија брои XX вработени, а нашата долгогодишна експретиза и квалитет во работењето ги потврдува и големиот број на задоволни клиенти.

Со инсталирани и сервисирани XX апарати ширум државата Лио Кафе претставува синоним за квалитет, ефикасност и вистински партнер во бизнисот. Бидејќи за нас кафето претставува задоволство, а не работна обврска.