NESCAFÈ Media (XM)

Компактен и сигурен

05/25/2015

Компактен и сигурен

  • Нуди 8 различни напитоци.
  • Поседува 6 резервоари.
  • Тежи 44 килограми.
  • Работи и со принцип на жетони.
  • Доаѓа со подлога.
  • Едноставен за ракување.
  • Брз во приготвување напитоци.