Совршено кафе во секое време

Кафе Comments (0)

Пијалaк со одлична арома и вкус им дава на вработените, посетителите и клиентите момент на уживање во денот исполнет со обврски. Комбинирајќи го искуството, најновата технологија и најдобрите состојки, Лио Кафе во соработка со Nestlè Professional нуди квалитетот и задоволството да приозлезат од секоја голтка. Прекрасно дизајнираните и практични машини изгледаат одлично како однадвор така и одвнатре. Можете да имате вистински еспресо или совршен микс на кафе или чај за миг благодарение на иновативниот и лесен-за-користење екран на допир.

  • Nescafè Rich Roast е основната суровина која е кафе со малку посилен вкус, со темни тонови и вкус на чоколадо. Кафето има слаби киселини и одлично избалансиран вкус.

» Кафе » Совршено кафе во секое време
On 05/31/2015
By

« »