Кафе-вкусно, брзо и лесно

Кафе Comments (0)

Нема ништо како подобро од  топла шолја кафе да ви помогне да го започнете работниот ден. Во Лио Кафе ние знаеме како најбрзо да дојдете до вашиот совршен микс на кафе, имајќи го секогаш највкусното на дофат до вас.

Како oвластен сервисер на Nescafè апаратите, зад кои стои долгодишно искуство и квалитет, ви го гарантираме највксуното и неповторливо искуство при секое точење на уште еден напиток од нашите кафемати.

Можете да изберете помеѓу :

  • Еспресо
  • Дупло еспресо
  • Макијато
  • Капучино
  • Капучино со вкус на ванила
  • Капучино со вкус на чоколадо
  • Мокачино
  • Какако
  • Топол чај

Суровините кои се користат за подготвка на овие напитоци се исклучиво Nestlè Professional производи што гарантира за нивниот единствен и висок квалитет.

» Кафе » Кафе-вкусно, брзо и лесно
On 05/17/2015
By

»